Valitse maa: Kondomtorget i RuotsiKondomtorget i NorjaKondomtorvet i TanskaKondomtorvet i Danmark

Välkommen till Kondomitori

pjur®

pjur® är ett högkvalitetsvarumärke som är specialiserat på kärlekstillbehör. Oavsett om du har ett njutbart förspel, en avslappnande massage eller en passionerad kärleksakt, ger produkter från pjur® dig både njutning och nöje som förstärker och förbättrad dina upplevelser av de där speciella ögonblicken. Med en vision om att hjälpa människor runt om i världen till ett bättre, hetare och mer passionerat sexliv är pjur® en innovativ ledstjärna inom branschen. Med deras kvalitativa glidmedel och heta massageprodukter sätter de fart på sexuellt nyfikna sinnen och leder oss mot ett mer tillfredställande sexliv, där ingen njutning är tabu.

Sedan 1995 har pjur® förgyllt vår värld med kvalitativa glidmedel och andra massageprodukter. Företaget och märket är idag förknippat med det allra bästa i branschen och dess breda sortiment har över åren blivit större. Numera kan du välja mellan 45 olika produkter, vare sig du är ute efter stimulerande kräm, effektivt glidmedel, prestationshöjande eller hälsoprodukter. Miljontals sexuellt aktiva och tillfredsställda personer av olika åldrar, kulturer och bakgrunder som använder sig av pjur®-medel dagligen kan gå i god för deras otroligt effektiva produkter.

Kvalitet med din hälsa som prioritet

pjur® har byggt upp sitt rykte om att endast erbjuda produkter som ger dig den bästa upplevelsen och den skönaste känslan, utan att tumma på din komfort eller din långvariga hälsa. Många av deras produkter är tillverkade med ingredienser som är 100% naturliga och ändå lyckas de besitta otroliga egenskaper. pjur® var det första företaget som lanserade fördröjande produkter som inte innehöll mindre önskvärda ämnen som lidocaine och benzocaine, de två vanligaste ämnena när det gäller att förlänga prestationsförmågan. Företaget har alltid arbetat hårt för att erbjuda hälsosamma glidmedel och produkter och letar ständigt efter nya, hälsosamma ingredienser som uppnår samma, om inte bättre effekt. Det är lika vanligt att företaget blickar bakåt och hämtar inspiration från äldre kulturer och medicinska örter som har använts i tusentals år för att öka lust och sexuell drivkraft.

Alla produkter som pjur® lanserar går igenom noggranna tester, så att du kan vara helt säker på att du köper ett medel som är neutralt i både smak och doft, samt att det har den kvalitet som du förväntar dig av ett företag med ett oklanderligt rykte.

Olika medel för olika sorters njutning

Under åren har pjur® lyckats sätta sin prägel på alla delar av vårt sexliv. Deras sortiment av produkter skiftar karaktär vilt och för att nå den mest underbara orgasm krävs det ibland att du väljer rätt produkt. Vare sig man är sugen på stillsamt samlag eller mer intensivt sex, vaginalt eller analt eller rent av explosivt, rygg-rivande sex som lämnar dig alldeles hes efteråt, finns det alltid en produkt från pjur® som matchar er passion och era önskemål.

De har också en rad olika produkter som förbättrar din prestation under sexakten. Med en stark vilja att endast arbeta med naturliga ingredienser har pjur® lyckats skapa 100% naturliga medel som både ökar lusten och fördröjer orgasmen.

Produkter som förbättrar sex och samtidigt läker kroppen

Det är inte ovanligt att ibland känna sig lite öm och irriterad efter en period av passionerat och underbart sex. pjur® har produkter som inte bara sätter färg på ditt sexliv, utan också hjälper dig och din kropp att återhämta sig efteråt. Irritation och skav är ett tecken på att din kropp behöver tid att bygga nya och reparera celler. Det finns ingen anledning att inte hjälpa den på vägen, så att du snabbt kan återvända till att njuta av det mest underbara inslaget i livet.

pjur® har något för varje fantasi och önskemål

Ensam eller tillsammans med en partner, för kroppsvård eller ren njutning – finns det pjur®-produkt som är precis rätt för dig. Eftersom pjur® är för alla; för gifta par eller singlar, för den vilda och för den ungsinnade, för de nyfikna och de rutinerade, är produkterna från pjur® förknipade med kvalitet och pålitlighet runtom i världen.

Tillverkarens hemsida: http://www.pjur.com/

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Please wait...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping