Valitse maa: Kondomtorget i RuotsiKondomtorget i NorjaKondomtorvet i TanskaKondomtorvet i Danmark

Välkommen till Kondomitori

Om webbplatsen


Allmän information

Vi har strävat efter att bygga vår webbplats i enlighet med riktlinjerna i Vägledningen 24-timmarswebben. För innehållet använder vi XHTML 1.0 Strict, presentationen styrs via Cascading Style Sheets (CSS) 2.1.


Webbläsare

Kondomitori fungerar i alla vanliga webbläsare som följer ovan nämnda standarder. Information går att läsa även med äldre webbläsare fast utan formgivningen.


Behandling av personuppgifter

Kondomitori förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204), branschregler och andra relevanta normer. För att du bättre skall kunna förstå hur vi behandlar information om dig, kan du läsa mer om våra grundläggande principer för behandling av dina personuppgifter.


Kakor (Cookies)

På webbplatsen används kakor (cookies). Läs mer om våra kakor.


Ansvarig för Kondomitori

Pavlic Store AB är ansvarig för att innehållet på Kondomitori och de e-tjänster som finns på webbplatsen är enligt gällande lag.


Missbruk av tjänst

Vid försök till bedrägeri eller annat missbruk av tjänster på Kondomitori, förbehåller sig Pavlic Store AB rätten att neka användare tillgång till Kondomitori och de tjänster som tillhandahålls. I grövre fall kommer även en polisanmälan att behandlas.


Har du synpunkter?

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla webbplatsen. Har du synpunkter, tips eller vill fråga om något som rör Kondomitori är du välkommen att kontakta oss.


Senast uppdaterad: 2012-07-01

Please wait...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping